WAT IS MESOSLANK?

MesoSlank is een methode door ISOCARE ontworpen specifiek gericht op afvallen op een echt gezonde manier. Een crashdieet zorgt er vaak voor dat je wel af valt, maar dit is vaak niet de gezondste en blijvende manier.
Bij een heel aantal mensen die af willen vallen lukt het niet alleen maar met minder eten en meer bewegen. Het simpele sommetje dat je meer moet verbranden dan dat je binnenkrijgt lijkt absoluut niet bij iedereen te gelden. Dan spelen er vaak andere zaken een rol. Dit zou kunnen zijn dat de hormoonhuishouding niet in balans is, zoals bijvoorbeeld soms bij de overgang het geval kan zijn, maar ook teveel stress of een niet optimaal werkende schildklier kan afvallen blokkeren. Zo zijn er ook nog tal andere redenen die mee kunnen spelen waardoor het afvallen bij u niet lukt.

Tijdens een MesoSlank consult gaan we uitgebreid onderzoeken wat er in JOUW lijf speelt.
Het is een methode waarmee echt persoonlijk onderzoek wordt gedaan, elk lichaam is tenslotte anders! Geen standaard diëten, echt op u persoonlijk afgestelde voedings-en leefstijladviezen!

Wat gaan we allemaal onderzoeken?

Zijn er tekorten? zitten er blokkades? Zijn er voedingsintoleranties? Die kunnen ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld aan kunt komen van bijvoorbeeld een tomaat of andere (ogenschijnlijk gezonde) voeding waar nauwelijks kCalorieën inzitten….Hoeveel maaltijden zijn er voor u ideaal? Welke portie groottes zijn voor u ideaal? Is Rauwkost voor u wel verstandig? Hoe zit het met uw hormoonhuishouding? Hoe zit het met uw verbrandingsvuurtje? Zitten er toxines in uw lichaam? Is de zuurgraad goed? En hoe krijgen we die weer weg? Hoe zit het met uw vetvertering? Hoe goed werken uw darmen?

En nog heel veel meer…. En natuurlijk met als doel alle oorzaken weg te nemen, zodat uiteindelijk ook bij u het simpele rekensommetje dat je meer moet verbranden dan dat je binnenkrijgt wel weer gaat werken!

 

Omdat dit alles op een echt natuurlijke en gezonde manier gebeurt heeft je lijf daar vaak wel even de tijd voor nodig, het is dus geen quick fix, maar zullen de resultaten in principe wel blijvend zijn.

 

wil je snel afvallen dan zou je LIPOLIP of MENOCURE kunnen overwegen. De combinatie van MesoSlank met LIPOLIP of MENOCURE geeft het snelste en het meest optimale en blijvende resultaat.

 

Tarieven

MesoSlank intake Consult Tijdens dit consult gaan we uitgebreid onderzoeken hoe uw lichaam functioneert, waar liggen de disbalansen, tekorten, blokkades? Waarom is het niet gelukt om af te vallen?

Lees verder
LipoLip

Het LipoLip-programma werkt op de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zijn namelijk drie soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet, dat biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever.

Lees verder
MenoCure

Het MenoCure-programma is een gezonde afslankkuur die specifiek is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en menopauze. Het ondersteunt je niet alleen om doeltreffend af te slanken...

Lees verder