Tarieven Mesoslank

MesoSlank intake Consult
€ 169
60 min.

Tijdens dit consult gaan we uitgebreid onderzoeken hoe uw lichaam functioneert, waar liggen de disbalansen, tekorten, blokkades?  Waarom is het niet gelukt om af te vallen? Alles met betrekking tot het afvallen. Het gehele lichaam wordt onder de loep genomen, omdat alles met elkaar samenhangt. Tijdens het consult gaan we ook op zoek naar eventuele voedingsmiddelen die voor u minder geschikt zijn. Ook kan het zijn dat er supplementen* geadviseerd worden om de disbalansen of blokkades aan te pakken.
Vooraf vult u uitgebreide intake formulieren in, het consult duurt 1 uur. Achteraf ontvangt u een persoonlijk voedingsadvies en supplement advies via de mail.

Vervolgconsult lang
€ 139
60 min

Soms is het verstandig/nodig om een of enkele vervolg consulten te hebben. Dit is dan te adviseren omdat er diepgaandere oorzaken gevonden zijn die stapsgewijs aangepakt moeten worden. Dit is vooraf nooit te zeggen, maar tijdens de intake kan een inschatting van het aantal consult gegeven worden. Natuurlijk zijn deze niet verplicht, u zit nergens aan vast.

Vervolg consult kort
€ 69
30 min

Soms is het haalbaar om de vervolgstap in een kort consult te doen.

LipoLip / MenuCure pakket
€ 345
15 min
LipoLip / MenoCure vervolg pakket van 12 ampullen
€ 119
5-15 min
Combinatie van Lipolip/Menocure pakket inclusief intake Mesoslank onderzoek, inclusief persoonlijk voedingsadvies en aanpak eventuele oorzaken van blokkades/disbalansen
€ 459,- (i.p.v.514,-)
60 min
Combinatie van Lipolip/Menocure verlengpakket (12 ampullen) en kort consult
€ 169,- (i.p.v 189,-)
30 min
Vitaminen supplementen bij verlengende kuur
€ 39
-

Te bestellen op Nutri4all.