Doeltreffend en gezond afslanken

 • Het LipoLip-programma werkt op de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zijn namelijk drie soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet, dat biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. De tweede soort is een brandstofreserve: deze wordt door het lichaam gebruikt als het nodig is, bijvoorbeeld bij koude of grote inspanningen. De derde soort is het vet dat in de loop der jaren is opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit laatste is ongezond vet dat overgewicht veroorzaakt. De meeste diëten verminderen vooral de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type aangesproken. Tegen die tijd voel je je hongerig en moe en krijg je een ingevallen gezicht en slappe spieren. Bij het LipoLip-programma verdwijnt alleen het ‘overgewicht’-vet. Metingen van het vetpercentage tonen dit aan.
 • Deze afslankingskuur  bevat niet alleen stoffen die de vetverbranding op gang brengen, maar – en hierin zit het grote verschil met andere diëten – ook stoffen die op een innovatieve manier ingescand zijn en invloed hebben op het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Het inscannen zorgt ervoor dat de hypothalamus de vetverbranding stimuleert en het hongergevoel onderdrukt.

 

Natuurlijk, veilig en gezond

Het LipoLip-programma werkt effectief  en is volkomen veilig. De kuur bevat enkel natuurlijke extracten die via de toediening van het mondslijmvlies werken. De kuur draagt niet alleen bij tot effectief afslanken, maar stelt als doel gezond afslanken en slank blijven op lange termijn, zonder gevaar voor het alom gekende jojo-effect.

 

Voel je vitaal zonder honger!

Je zult geen ‘echte’ honger hebben. Dat zou beslist wél het geval zijn mocht je niet ondersteund worden. Dankzij deze ondersteuning van de ampullen blijven de typische honger/dieet bijwerkingen achterwege. Dat komt omdat het programma bijdraagt tot het verbranden van de juiste vetten. Sterker nog: ondanks de geringe calorie-inname via het toegestane voedsel zul je je heel snel vitaler voelen. Indien je de kuur zou volgen zonder de innovatieve ampullen, zou dit ook leiden tot gewichtsafname, maar dan zou je voornamelijk spieren en vocht verliezen en daarbovenop ook constant honger hebben en je zwak, slap, moe en trillerig voelen. Bovendien zou je humeur beneden alle peil zijn.

 

Vetverlies, geen spierverlies

Vanwege het grote gewichtsverlies in korte tijd  mag het LipoLip-programma enkel onder toezicht van een deskundige therapeut worden gebruikt. Door middel van het dieet en met behulp van de  LipoLip kuur worden alleen de reserve-vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Je verliest dus geen onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa, maar wel overtollig vet, op een veilige en harmonieuze wijze. Tijdens het LipoLip-programma zal het lichaam overschakelen op een volledige vetverbranding, op voorwaarde dat je je strikt aan de voorschriften houdt.
Tijdens het dieet haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel hebt. Een voedingssupplement met multivitaminen/mineralen is wel aanbevolen. Daarom vind je in het LipoLip-basispakket ook het supplement Lipo-Fit, dat je tijdens de duur van het programma inneemt.

 

Proactieve ondersteuning door een deskundige therapeut/coach/consulent

Het principe van het LipoLip-programma is dat je proactief wordt ondersteund, om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je moet doen om maximaal resultaat te behalen. De duur van het dieet varieert van 24-36 dagen per kuur (plus nog 3 dagen stabilisatie). Daarna volgen 6 weken consolidatie, waarin je leert eten in functie van je nieuwe gewicht. Voor personen die meer kilo’s willen verliezen kan de kuur in overleg  verlengd worden.
Tijdens de LipoLip-kuur kun je op een gezonde en verantwoorde wijze aanzienlijk afvallen. Vrouwen kunnen 8 tot 10 procent en mannen minimum 10 procent van hun totale lichaamsgewicht verliezen.

Waaruit bestaat het programma

De kuur duurt afhankelijk van het gewenste resultaat minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot maximaal 36 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouwdagen).

In het startpakket, basisdoos zit alles wat je voor een optimale kuur van 36 dagen nodig hebt. Het bevat:

 • Drie doosjes met telkens 12 ampullen
 • Een werkboekje met duidelijke achtergrondinformatie, tips & tricks, menu-ideeën en recepten.
 • Het supplement LipoFit, dat de essentiële vitaminen en mineralen bevat die aanbevolen zijn bij een afslankprogramma.
 • Acht gelullen lipo-vezelcomplex voor een goede darmtransit of een voller gevoel bij de start van de kuur
 • 2 pipetjes
 • Een lintmeter, die tegelijk je BMI (Body Mass Index) weergeeft.
 • Een info kaart met een overzicht van het voedingsprogramma.
 • Een LipoLip balpen
 • Een code voor het gesloten deel van de website met een overvloed aan extra info en recepten

Ben je na de eerste 24 dagen (2 doosjes ) nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je zonder problemen verder met het derde doosje. Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kun je bij je therapeut/coach nog een extra doosje met 12 of 24 verpakkingen aankopen (maximum 60 dagen dieet). Daarna moet je enkele verplichte stopweken inlassen waarbij je lichaam gewoon kan worden aan het nieuwe gewicht en waarop je kan leren om gezondere gewoontes aan te leren om een jojo effect uit te sluiten. Indien je wenst, kun je na die stopweken starten met een nieuwe kuur.

 

Conform de vigerende Europese richtlijnen mogen geen gezondheidsclaims gedaan worden.

 

Voor meer informatie kunt u ook kijken op de volgende website: www.lipolip.be