Theeditatie

ik had het altijd druk druk druk. Niet perse stress, maar al mijn tijd is altijd gevuld en ik meen altijd dat ik mijn tijd nuttig en efficiënt moet gebruiken. Hierbij ben ik mijzelf regelmatig voorbij gelopen en zakte ik aan het einde van de dag uitgeblust in elkaar…. Ik schonk een kop thee in en deed nog even snel de was en nog even snel een mail versturen. Maar helaas…. Mijn thee was koud, bij de was ik wasmiddel vergeten te doen en de mail had ik in de haast naar de verkeerde persoon gestuurd….
Dat maakte dat ik niet altijd een even leuke moeder of partner was en dat de kwaliteit van het werk dat ik leverde mogelijk niet optimaal was. Totdat ik ging THEEDITEREN….
Wat ging ik doen??? Heel simpel
Ik gebruikte de tijd die mijn thee nodig had om af te koelen om zelf even tot rust te komen, door een doelgerichte mini meditatie… daarna genoot ik van mijn heerlijke kopje warme thee en deed ik op mijn gemak de was en stuurde ik een veel betere mail naar de juiste persoon…. En dat alleen maar door die paar minuutjes (5 a 7 minuten) even tot rust komen.
Al mijn dingen die ik wilde doen kreeg ik op mijn gemak makkelijk af en s avonds had ik nog energie over!!!

Ik denk dat iedereen weet dat mediteren heel goed voor je is. Maar uit ervaring weet ik ook dat het erg moeilijk is om dagelijks tijd te maken voor een goede meditatie. En sommige meditaties kunnen zo ‘zweverig’ zijn.
Ook weet ik hoe belangrijk het is om voldoende en gezond te drinken, volgens ayurvedische wijsheden het liefst warm drinken, zoals bijvoorbeeld  kruidenthee. Maar het duurt zo lang voordat het afgekoeld is tot de juiste drinktemperatuur. In die wachttijd kun je, zoals ik vroeger altijd deed, gehaast en gestresst toch nog van alles doen en uiteindelijk toch weer koude thee drinken  óf …. je neemt die 5 tot 7 minuutjes de tijd voor je zelf!

Hoe ideaal zou het zijn om deze paar minuutjes te gebruiken voor een goed in elkaar gezette, efficiënte en doelgerichte power meditatie?

Mijn jarenlange ervaring en kennis met betrekking tot kruiden, vitaminen, mineralen, aminozuren en plantgeneeskunde heb ik perfecte en heerlijke theemelanges, van uitstekende kwaliteit samengesteld die bijdragen aan een specifiek gezondheidsdoel. Deze overheerlijke thee wordt verrijkt met doelgerichte gezondheidsbevorderende specerijen, kruiden, vitaminen en  mineralen om het gewenste effect nog meer te versterken. Daarbovenop komt een bijpassende doelgerichte efficiënte mini-meditatie. De muziek per theeditatie is zorgvuldig uitgezocht en bij de meeste theeditaties is deze binaural, wat wil zeggen dat dit specifieke frequenties (alpha, beta, theta, delta etc) in de hersenen kan activeren waardoor het doel van die specifieke theeditatie nog dieper bereikt kan worden. De ene keer is dit dus juist jouw hersenen in de stand van peak performance brengen voor optimale energie, focus en concentratie, terwijl een ander moment je juist in diepe ontspanning en rust wil komen voor bijvoorbeeld een optimale, diepe slaap. Of bijvoorbeeld de Schumann frequentie, de frequentie van de aarde die jouw herstel en immuunsytseem versterken.

Kortom jouw theeditatie momentje heeft een veelvoudig effect die elkaar versterken.

meer weten?

wil je meer weten over deze unieke THEEDITATIE ervaring en wil jij meer rust, meer focus, betere slaap, plattere buik of nog iets anders, kijk dan op de website van THEEDITATIE
of plaats direct uw bestelling hier!